PRISER


900 kr. for en individuel session på 50-60 minutter. Første samtale får du til halv pris = 450 kr!


Ønsker du at booke en session som videomøde, vil jeg reservere det i mit booking system, og 5-10 min. inden aftalt tid vil du få tilsendt et link, som blot skal følges og godkende retningslinjerne. Videomødet foregår via et sikkert (GDPR = godkendt i forhold til persondataloven) online system, der hedder WHEREBY. Du skal intet foretage dig inden, blot følg linkets anvisninger, som du får tilsendt kort tid inden en booket online sessionJeg har ikke overenskomst med sygesikringen og kan derfor ikke tage imod henvisninger fra lægen. Du kan finde en psykolog, der tager imod henvisning på hjemmesiden www.psykologeridanmark.dk. Priser er her kr. 420,17 for første konsultation og kr. 350,36 for de efterfølgende (Bemærk: priser gældende fra 1.4.2021 og der kan evt. være tale om mindre variationer).


På grund af de lange ventetider hos psykologer, der tager imod henvisninger, tilbyder jeg 300 kr. i rabat pr. samtale, såfremt du har en lægehenvisning, så prisen bliver 600 kr. pr. samtale (første samtale = 450 kr).


Hvis du har en privat sygeforsikring (evt. igennem dit arbejde) så tjek om de eventelt kan være med til at dække dine udgifter hos mig.


Betaling kan foregå via MobilPay eller faktura med kontooverførsel. 


Afbud

Ved afbud eller ændring af tid bedes du ringe, sms’e eller e-maile senest kl. 15 dagen før aftalen. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuld honorar (naturligvis ikke ved sygdom eller andet uopsætteligt, som er opstået på dagen for din aftale).


Tavshedspligt

Som psykolog er jeg underlagt tavshedspligt. Det betyder, at jeg hverken må videregive, hvad der bliver mig betroet eller hvem, der betror sig. Af samme grund har jeg en GDPR sikker journalisering via det booking system jeg benytter.

Tavshedspligten kan dog tilsidesættes i tilfælde af omstændigheder, der kræver skærpet underretningspligt. Dette kan ske, hvis jeg bliver bekendt med, at et barn lider overlast, og der vurderes, at barnets tarv har større vægt end hensynet til tavshedspligten. 


KONTAKT MIG

Jeg bestræber mig altid på at vende hurtigst muligt tilbage på en henvendelse. Husk aldrig at skrive eller indtale personfølsomme oplysninger. Lig en kort besked, så vender jeg tilbage -  hurtigst muligt. TELEFON60537081