Om mig!


Jeg er uddannet ergoterapeut tilbage i 2001 og psykolog (cand.psyk) fra Aalborg Universitet i 2018. Jeg har derfor både et bredt kendskab til de fysisk samt de psykiske udfordringer, som vi mennesker kan møde i livet. Jeg er endvidere efteruddannet indenfor Mindfulness meditation (MBKT, 1 årige uddannelse) og Compassion Fokuseret Terapi (2-årig uddannelse ved Christina Schlander, Århus) og kombinere disse tilgange i den terapeutiske samtale og undervisning i gruppeforløb. Derudover er jeg efteruddannet som TRE® provider (1-årig uddannelse hos psykolog Michael Morin Nissen), da min erfaring er, at kroppen ofte bliver glemt i det psykologiske arbejde.


Jeg har derudover kurser inden: "Compassion Focused Therapy Supervision", underviser Professor Paul Gilbert, hos Kognitiv Center Fyn (2018). "Compassion-Focused Therapy for Groups", underviser Kate Lucre, The Compassionate Mind Foundation, Derby i England (2018). "Compassion Landskabet" ved psykolog Lasse Bjerrekær.


Jeg har tidligere været fastansat i Mariagerfjord Kommune, hvor jeg tilbød kurset “Åben og Rolig”, som er et evidensbaseret og meditationsbaseret forløb til stressramte borgere i kommunen. Jeg har endvidere afholdt enkelte "Åben og Rolig" forløb i Aalborg Kommune. Derudover har jeg været underviser på Mariagerfjord Kommunes gruppeforløb til mennesker med hjernerystelse og gruppeforløbet for mennesker med stroke. Jeg er nu fuldtid som selvstændig psykolog.


Jeg er 46 år, gift og sammen har vi en skøn teenager knægt! Jeg begyndte at meditere tilbage i 2007, hvor jeg blev introduceret til denne tilgang af psykolog Stephan Pende Wormland. Jeg får jævnligt supervision hos Stephan og deltager gerne på hans meditationsretræter. Jeg har altid ladet mig inspirere af buddhismens talrige og berigende meditative træningsmetoder. Jeg er dog også uddannet indenfor den mere kliniske meditationspraksis. Siden 2007 har jeg deltaget i forskellige retræter med forskellige dygtige danske og udenlandske meditationslærer. Jeg endvidere meget inspireret af den amerikanske psykolog Tara  Brach, som også bruger meditation som en vigtig del af terapien.  Jeg får også supervison hos Michael Morin Nissen (ift. TRE®) samt hos andre kliniske psykologer, så jeg altid holder mig opdateret og har fokus på min personlige samt faglige udvikling. 


Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.